Vi på Viva

Viva Vin & Matklubb startades 2012 och drivs av vinimportörerna Giertz Vinimport, The Wine Team, Winemarket, Chris Wine och Iconic Wines vilka som grupp är Sveriges största vinimportör. Vårt syfte med denna vin- och matklubb är att bjuda på inspiration och kunskap kring mat och vin på ett lättsamt och trevligt sätt genom vårt nyhetsbrev, hemsida, Facebook och Instagram.

Prenumererar du på vårt nyhetsbrev får du varje vecka inspirerande recept tillsammans med passande vintips. Vi bjuder även på renodlade vintips, tips och trix i köket samt roliga tävlingar med fina vinster. Och har du en fråga om vin är det bara att maila våra sommelierer som gärna hjälper till med vin- och matkombinationer. Vi tror att du som hittat hit tycker att mat är lika kul som gott och vi.

Vi på Viva Vin & Matklubb

Våra samarbetspartners

Hos oss på Viva hittar du recept från några av Sveriges främsta kockar samt från vår samarbetspartner Ecoviva som är ett flerfaldigt prisbelönat ekologiskt matkasseföretag. För mer info om Ecoviva och deras matkassar se deras hemsida ecoviva.se.

Gå med i Viva Vin & Matklubb