Dina favoriter
Laddar favoriter...

Råbiff

Restaurangfavoriten råbiff går faktiskt utmärkt att laga hemma. Ät tillsammans med ett gott vin. Sältan i kaprisen och den starka dijonsenapen matchas bäst med ett vitt vin med lite restsötma. Köttet passar bra med ett rödvin med snälla tanniner och pigg frukt, gärna en pinot noir. Välj det som faller dig bäst på läppen!

499 kr
Elegansen och komplexiteten som är bevarad i Alice Bardot gör...

Ingredienser

600 g oxinnanlår, nymalet
2 msk olivolja
rikligt med nymalen svartpeppar
salt

Tillbehör:
4 äggulor
1 finhackad rödlök
4 msk dijonsenap
4 msk kapris
2 msk cornichorns
4 cm riven pepparrot
1 inlagd rödbeta
salt & Peppar
Vattenkrasse

Gör så här

1. Blanda oxinnanlår tillsammans med olivolja, salt och peppar, Forma till fyra biffar.

2. Finhacka rödbetor, kapris, saltgurka, rödlök och riv pepparrot.

3. Lägg upp biffarna med tillbehören i separata högar och pynta med vattenkrasse på biffarna

4. Servera med äggula och dijonsenap

Tips

5. Ställ fram svartpeppar och saltkvarnen

Vintips till maten

Välkommen till Vivas värld
Lämna dina kontaktuppgifter och få våra nyhetsbrev fyllda med inspiration, recept, vintips och tävlingar!
Tack! Välkommen till Vivas värld! :)

Mer vin & mat

25 år eller äldre?
Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
För att denna webbplats ska fungera optimalt, sparas på din enhet s.k. cookies som lagrar information om ditt besök, såsom val och inställningar. Utöver dessa nödvändiga cookies, vill vi även använda oss av analyscookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Data vi lagrar kan komma att användas i marknadsföring.
ANPASSA COOKIES