Dina favoriter
Laddar favoriter...
Skärmavbild-2020-04-28-kl.-06.12.02-788x800

Gustav Lindström

Jag bor på Raskas en liten gård i Järvsö, Hälsingland med fru och två barn. I mitt liv har maten alltid haft en central roll och jag gillar verkligen när det får ta tid, både att laga och äta. Mathantverk ligger mig särskilt varmt om hjärtat. Att laga mat med enkla ofta billiga råvaror som förädlas till något mycket större än summan av de enskilda råvarorna. Vardagen krossar ofta den romantiska bilden.  Det är inte alltid läge att göra egen mozzarella till pizzan eller lufttorka sin egen skinka. Det gäller att hitta enkla lösningar och planera för fler måltider man lagar mat under lediga dagar.

Hos Viva Mat & Vin vill jag dela med mig av mat som inte kräver flera timmar, dagar eller ännu längre men som fortfarande känns arbetade och ändå ger tid över till att faktiskt njuta av maten tillsammans med nära och kära.

Gustav Lindströms tips och inspiration

Pasta med chorizo recept
Skärmavbild-2020-04-28-kl.-06.12.02-200x200
40 min

Pasta med chorizo

Man kan aldrig få nog av pasta, det är så tacksamt lättlagat och enkelt att att vända ner det man är sugen på, till exempel chorizo. Detta recept erbjuder lite rökighet och sting!

LÄS RECEPT

Ljummen laxsallad
Skärmavbild-2020-04-28-kl.-06.12.02-200x200
30 min

Fräsch och matig laxsallad

När vi går mot längre, varmare dagar ökar samtidigt suget efter fräscha sallader. Denna laxsallad är både kreativ och matig och smakerna knyts ihop på ett väldigt bra sätt!

LÄS RECEPT

25 år eller äldre?
Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.