Dina favoriter
Laddar favoriter...

Integritetspolicy och Allmänna villkor för Viva Vin & Mat

Följande villkor gäller för tillgång till och användande av denna webbplats. Ditt användande av webbplatsen innebär att Du godkänner och accepterar dessa villkor utan undantag. Viva Vin & Mat är ett varumärke som representerar denna webbplats.

Vårt syfte med denna vin- och matsajt är att bjuda på inspiration och kunskap kring mat och vin på ett lättsamt och trevligt sätt.

Viva Vin & Mat är en informationskanal för alkoholhaltiga drycker där vi upplyser besökaren om produkter från Systembolagets sortiment, däribland utvalda tips. Genom webbplatsen tillhandahåller vi även länkar för att beställa produkter från Systembolagets beställningssortiment. Detta gör vi för att underlätta för dig som besökare att hitta de produkter som vi skriver om. Du kan även spara dina favoritviner under ”Dina favoriter”.

Viva Vin & Mats webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till dig som är över 25 år.

Behandling av personuppgifter

När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev lämnar du personuppgifter, såsom e-postadress och mobilnummer, för att du vill bli kontaktad av oss via e-post och sms. Vi behandlar dessa personuppgifter i syfte att kunna skicka den information som du begärt.

De uppgifter som du lämnar om dig själv används för vår marknadsföring och lagras av Viva Vin & Mat i tjänsten Det innebär att Mailchimp som tredjepartsleverantör kommer att få tillgång till dina personuppgifter och att dina personuppgifter kan komma att överföras till tredje land, dvs. utanför EU. Mailchimp har vidtagit nödvändiga organisatoriska åtgärder för att tillförsäkra att dina personuppgifter behandlas säkert. Du kan läsa mer om hur Maichimp behandlar personuppgifter här: https://mailchimp.com/legal/privacy/

På vissa ställen på webbplatsen har du möjlighet att lämna din e-postadress för att t.ex. skicka tips till dig själv. Din e-postadress behandlas då endast för att utföra den åtgärd som du begärt och raderas därefter.

Den lagliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev och utföra de åtgärder som du har begärt. I de fall vi skickar marknadsföring till dig är den lagliga grunden en intresseavvägning där vi bedömt att vårt berättigade intresse av att skicka marknadsföringen överensstämmer med ditt intresse av att ta del av sådan marknadsföring.Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande integritetslagstiftning, primärt Dataskyddsförordningen (GDPR) som du kan läsa mer om här https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/. Viva Vin & Mat är personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att begära att få tillgång till alla personuppgifter som du tillhandahållit till oss samt begära att vi rättar personuppgifter om dig som kan vara felaktiga, liksom att vi raderar eller begränsar behandlingen av dina personuppgifter. Notera att en begränsning eller radering av personuppgifter kan påverka din möjlighet att ta del av vårt nyhetsbrev eller övriga tjänster via webbplatsen. Du har också rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Dina personuppgifter raderas när du avregistrerar dig från vårt nyhetsbrev. Det kan du göra via länk i våra nyhetsbrev, sms eller genom att kontakta oss på något av följande sätt:

viva@vivavinomat.se

Viva Vin & Mat
Blasieholmsgatan 4A
111 48 Stockholm
Telefon: 08 -21 83 88

Informationsinsamling och cookies

Viva Vin & Mat använder cookies för att mäta besöksstatistik och förbättra webbplatsens funktionalitet. Information om användning på hemsidan lagras även via Google Analytics som tillhandahålls av Google, Inc. Viva Vin & Mat har också ett samarbete med Delta Projects som innebär att information om hur besökarna använder webbplatsen samlas in. Detta används för rapporter för webbplatsen, orderattribuering (bestämma ct/vt ordrar) och marknadsföring. Informationen samlas in och används enbart av webbplatsens ägare, eller av tredje part som innehar direkt tillstånd av webbplatsens ägare. För mer information samt datainsamlingspolicy och möjlighet att avanmäla dig, gå till: http://www.deltaprojects.com/data-collection-policy/

En cookie är en liten textfil som sparas av din webbläsare. Det finns två typer av cookies, permanenta och temporära. En temporär cookie försvinner automatiskt när du stänger din webbläsare, medan en permanent cookie sparas på din dator en längre tid.

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare sparade cookies raderas. Mer information kring detta finns på webbläsarens hjälpsidor.

Allmän information om cookies finns på Post och telestyrelsens webbplats. www.pts.se/cookies

Ansvarsbegränsning

Viva Vin & Mat eller någon annan part som bidrar med information på webbplatsen kan inte, i något fall, hållas ansvarig för skador som orsakats annan. 

Hur vi hanterar cookies

För att denna webbplats ska fungera sparas små textfiler, eller cookies, på din enhet. Dessa filer innehåller information om ditt besök, såsom dina val eller andra inställningar. För att hela tiden göra vår webbplats bättre vill vi utöver dessa funktionella cookies, via analysverktyg, lagra annan data om ditt besök. Den data vi lagrar om dig kan senare komma att användas i marknadsföring. Hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa mer om i vår integritetspolicy.

 

25 år eller äldre?
Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
För att denna webbplats ska fungera optimalt, sparas på din enhet s.k. cookies som lagrar information om ditt besök, såsom val och inställningar. Utöver dessa nödvändiga cookies, vill vi även använda oss av analyscookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Data vi lagrar kan komma att användas i marknadsföring.
ANPASSA