Dina favoriter
Laddar favoriter...

Vivas nyårsmeny för att fira in det nya året!

Årets nyårsmeny börjar med apelsinmarinerad lax och slutar med glass med brynt smörkolasås. Till huvudrätt serverar vi en riktigt lyxig rätt med hjortracks och potatisfondant. Förrätten och desserten slänger du ihop snabbt men huvudrätten kräver lite extra tid i köket av kocken.

Vi väljer att börja middagen med lyxigt rosébubbel från Louis Bouillot. Till tolvslaget tar vi fram den prisvärda champagnen Pol Aimé Brut Réserve för att dricka ute i det kalla vintervädret när man tittar på fyrverkerierna.

Årets nyårsmeny

Förrätt Apelsinmarinerad lax serverad på randig kavring 

I glaset Louis Bouillot Crémant de Bourgogne Rosé Brut

Huvudrätt Hjortracks med potatisfondant och fikon i portvinssås

I glaset Buena Vista Carneros Pinot Noir

Dessert Glass med brynt smörkolasås och rostade hasselnötter

I glaset Errázuriz Late Harvest Sauvignon Blanc

Till tolvslaget tar vi fram en flaska champagne, Pol Aimé Brut Réserve

Vintips

Välkommen till Vivas värld
Lämna dina kontaktuppgifter och få våra nyhetsbrev fyllda med inspiration, recept, vintips och tävlingar!
Tack! Välkommen till Vivas värld! :)

Du kanske också gillar

25 år eller äldre?
Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
För att denna webbplats ska fungera optimalt, sparas på din enhet s.k. cookies som lagrar information om ditt besök, såsom val och inställningar. Utöver dessa nödvändiga cookies, vill vi även använda oss av analyscookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Data vi lagrar kan komma att användas i marknadsföring.
ANPASSA COOKIES