Vårens stora bubbelevent!

Varmt välkommen till ett bubblande festligt event där du får lära dig skillnaden mellan olika sorters mousserande vin som cava, prosecco och champagne! 

Den 19 april på Bloms Café beläget på vackra Skeppsholmen i Stockholm får du chansen att prova ett 10-tal mousserande viner under ledning av sommelieren och bröllopsfixaren Anna Edström Widén. Anna guidar dig genom de mousserande vinernas spännande värld på ett lättsamt sätt för att du ska kunna hitta ditt eget favoritbubbel. Har du några frågor kring bubbel, bröllop eller fest finns hon tillgänglig för frågor under hela kvällen.

Passa på att prova några av Sveriges mest populära mousserande viner för att få tips på vad du kan servera på sommarens mottagningar och fester. Till bubblorna serverar vi en lättare buffé, samt kaffe och något sött.

Under kvällen kommer Annas företag Rental Stories ha dukat upp ett vackert festbord med olika sorters dukningar som passar till bröllop och allsköns festligheter. Instamoment garanteras!

När? Den 19 april kl 18 – ca 20:30.
Var? Café Bloms, Exercisplan 4 Skeppsholmen, bakom Moderna museet – ingång genom trädgården.
Hur? Biljettpris 295 kr – här köper du din biljett

Fisk minst en dag i veckan!

Vi gillar fisk och har massor av härliga fisk- och skaldjursrecept att bjuda på. Prova någon av dessa nästa gång du ska laga fisk.

Häng med oss på sociala medier!

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa spännande tävlingar och det senaste nytt inom vår vin- och matvärld!

Gillar du ekoviner?

Gillar du ekoviner och vegetarisk mat? Besök vår systersajt ekovin.se för att botanisera bland ekoviner och härliga vegetariska recept.

Gå med i Viva Vin & Matklubb