Perfekta bufférätter

Gifflar med fetaost och mynta

Sommarens många tillställningar närmar sig och det ska såklart bjudas på god mat på bufféerna och bjudningarna. Här kommer lite härliga rätter vi gärna serverar till sommarens festligheter.

Bröd är ett måste på en buffé och vi serverar gärna dessa lyxiga gifflar med mynta och fetaost.

Lite salamichips med en god salsa är ett säkert kort att mingla kring, likväl som våra omtyckta snittar med varmrökt lax. En annan lite matigare snitt vi gärna bjuder på är denna ljuvliga bruschetta med ärtor och fetaost.

Till huvudrätterna serverar vi gärna en bakad laxsida med en vårig potatissallad, marinerad kycklingfilé, eller en mer klassisk örtmarinerad fläskfilé med olivkräm till den italienska buffén.

Något sött till kaffet? Denna rabarberpajen i långpanna är ett perfekt avslut när ni är många.

Gå med i Viva Vin & Matklubb

Lämna din e-postadress och få våra nyhetsbrev fyllda med inspiration, recept, vintips och tävlingar!