Dina favoriter
Laddar favoriter...

Matiga våfflor till våffeldagen!

Dagen till ära vill vi slå ett extra slag för våra folkkära våfflor. Västerbottenvåfflorna med sikrom har väldigt svenska smaker, medan våfflorna som galette complete med kokt skinka, stekt ägg och gruyère är en traditionell fransk rätt.

Recept

Västerbottenvåffla med sikrom

Våffla som galette complete

Vintips till våfflorna

Vi lyfter gärna smakerna från västerbottenvåfflan med hjälp av Charles de Fère Rosé Brut.
Till våfflor som galette complete rekommenderar vi Hope Chenin Blanc, ett friskt vitt vin med fruktiga toner.

Vintips

Du kanske också gillar

25 år eller äldre?
Denna webbsida innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du vara 25 år eller äldre.
För att denna webbplats ska fungera optimalt, sparas på din enhet s.k. cookies som lagrar information om ditt besök, såsom val och inställningar. Utöver dessa nödvändiga cookies, vill vi även använda oss av analyscookies för att göra webbplatsen så bra som möjligt. Data vi lagrar kan komma att användas i marknadsföring.
ANPASSA