Lanseringsevent på Rosendals trädgård

Välkomna på vårt lanseringsevent av det röda ekovinet Grand Nuit Cabernet Sauvignon på Rosendals trädgård den 27 september kl. 17:30.

Denna Grande Nuit börjar med ett glas bubbel och sedan en guidad visning av den vackra trädgården där ni får chans att ställa frågor till en trädgårdsmästare. Efter visningen bjuds det på vegetarisk skördepizza direkt från vedugnen samt provsmakning av det nya röda Grande Nuit Cabernet Sauvignon samt det populära vita Grande Nuit Sauvignon Blanc från södra Frankrike.

Vinmakaren Laurent Sauvage kommer att vara med hela kvällen för att svara på frågor om vinerna och om ekologiskt vinodling. Passa på att ställa dina vinfrågor till en riktigt kunnig och charmig fransk vinmakare.

Du köper din biljett till eventet via länken nedan för 295 kr st. Först till kvarn, det finns 50 platser på detta event.

https://billetto.se/e/grande-nuit-biljetter-214991

(Obs! Vi kan tyvärr inte erbjuda glutenfria pizzor på detta event. Åldersgräns 25 år.)

Fisk minst en dag i veckan!

Vi gillar fisk och har massor av härliga fisk- och skaldjursrecept att bjuda på. Prova någon av dessa nästa gång du ska laga fisk.

Häng med oss på sociala medier!

Följ oss på Facebook och Instagram för att inte missa spännande tävlingar och det senaste nytt inom vår vin- och matvärld!

Gillar du ekoviner?

Gillar du ekoviner och vegetarisk mat? Besök vår systersajt ekovin.se för att botanisera bland ekoviner och härliga vegetariska recept.

Gå med i Viva Vin & Matklubb