Exklusiv middag med Wegeler

event wegeler david at home

Starta hösten med en spännande smakupplevelse! Exklusivt för våra medlemmar bjuder vi in till en oförglömlig middag hos ”David at Home” på Tranholmen i Stockholm tillsammans med Weingüter Wegeler.

David Enmark har specialkomponerat en fisk- och skaldjursmeny med 7 utvalda rieslingviner från den berömde rieslingproducenten Wegeler. Ägaren Tom Drieseberg är på plats och berättar om hemligheten bakom de bästa rieslingvinerna från Rheingau och Mosel medan ni njuter av vinet och maten i vacker skärgårdsmiljö.

Familjen Wegeler är specialiserade på att göra viner av rieslingdruvan och har varit verksamma i Rheingau (Oestrich-Winkel) sedan 1882. Från första början satsade man på högsta kvalitet och köpte upp några av de bästa lägena i Rheingau och Mosel. Bland annat äger Wegeler en del av den mest berömda tyska vingården, Bernkasteler Doctor. Wegeler odlar i princip bara riesling och stor möda läggs ned på att bevara druvans unika karaktär.

Var? ”David at Home” på Tranholmen, Stocksund
När? Torsdagen den 6 september kl 18:20 – ca 22:30 taxibåt hem.
Hur? Biljetterna köps för Vivamedlemmar via Billetto för 975 kr/ per person (ord. pris 1675 kr). Båtresa till och från Tranholmen – Ropsten är inkluderat i priset. (Waxholmsbolaget dit, taxibåt tillbaka.) Vi samlas vid bryggan i Ropsten kl 18:20 för gemensam avfärd med Waxholmsbolagets båt 81 som avgår 18:30, framme på Tranholmen 18:38. Taxibåten tillbaka avgår från Tranholmen 22:20.

Här kan du köpa din biljett till denna exklusiva middag.
Begränsat antal biljetter till denna middag, först till kvarn!

Gå med i Viva Vin & Matklubb

Lämna din e-postadress och få våra nyhetsbrev fyllda med inspiration, recept, vintips och tävlingar!