Vinet betalas och hämtas ut i valfri Systembolagsbutik.

89 kr
* Obligatoriska fält

Pazzione Pecorino
Artnr: 76816 | Pris: 89 kr, 750 ml | Alk: 13,5%
Importör: The Wine Team

På begäran! Premiär för det vita vinet från Pernilla Wahlgren
– Pazzione Pecorino

”Hej vänner, jag är så glad att få presentera mitt nya vita vin i Pazzione-serien. Jag har alltid haft svårt att hitta bra vita viner som inte varit för söta eller för sura. Jag har därför valt att ta fram mitt egna vita vin gjort på druvan Pecorino från Italien som är ett torrt vin med en trevlig eftersmak. Vinet är självklart ekologiskt och smaken är fruktig med inslag av saftiga päron, mogna persikor och citrus. Testa att servera det här vinet till en god sallad med ädelost, valnötter och päron. Pazzione Pecorino fungerar även utmärkt som sällskapsvin och dricks helst i sällskap med dina vänner.”
Kram, Pernilla Wahlgren

Det är många kunder som efterfrågat ett vitt vin i serien så vi är stolta över att kunna presentera Pazzione Pecorino by Pernilla Wahlgren. Vinet består av ett noggrant urval av druvan Pecorino från området Abruzzerna i Italien. Pecorino är en matvänlig druva som passar till det mesta. Vinet har en bra balans mellan frukt och syra. Smaken är fruktig med tydlig karaktär av päron, citrus och örter.

Pazzione Pecorino serveras gärna i sällskap till en god middag beståendes av t.ex. en skaldjurspasta eller till den varierade ostbrickan tillsammans med dina vänner.


Såhär beställer du Pazzione Pecorino till Systembolaget

  1. 1
    Välj antal flaskor, fyll i din e-postadress och övriga detaljer. Klicka på beställknappen. Du skickas nu till Systembolagets webbplats.
  2. 2
    Klicka på beställknappen och logga in eller skapa ett nytt konto. Välj i vilken butik du vill hämta ut och betala din beställning.
  3. 3
    Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut och betala på din valda Systembolagsbutik.
Beställ