Vinet betalas och hämtas ut i valfri Systembolagsbutik.

89 kr
* Obligatoriska fält

Pazzione by Pernilla Wahlgren
Artnr: 75208 | Pris: 89 kr, 750 ml | Alk: 13%
Importör: The Wine Team

Pernilla Wahlgrens pAzzionerade Röda!

Hej vänner! Som ni vet är jag mat och dryckesintresserad så därför känns det väldigt roligt att berätta att jag tagit fram ett smakrikt rött italienskt vin som jag döpt till Pazzione by Pernilla Wahlgren. Det är självklart ekologiskt och jag har valt en blandning av lokala druvsorter för att skapa en medelfyllig stil som passar bra till många olika maträtter. För mig som älskar att laga mat har det varit extra viktigt att ta fram ett vin som passar bra till maten, i maten och efter maten, ett mångsidigt vin helt enkelt!

Nu har du möjlighet att beställa Pazzione by Pernilla Wahlgren som jag tagit fram i en första mindre utgåva. Hoppas ni blir lika nöjda som jag!  Buon appetite e salute!

/Pernilla Wahlgren

Pazzione by Pernilla Wahlgren har en generös och fruktig smak med toner av mörka bär, mogna körsbär, choklad och örter. Vinet avnjuts gärna till krämiga pastarätter med parmesan, risotto och kötträtter och självklart går det utmärkt att dricka vinet på egen hand.

 

 


Såhär beställer du Pazzione by Pernilla Wahlgren till Systembolaget

  1. 1
    Välj antal flaskor, fyll i din e-postadress och övriga detaljer. Klicka på beställknappen. Du skickas nu till Systembolagets webbplats.
  2. 2
    Klicka på beställknappen och logga in eller skapa ett nytt konto. Välj i vilken butik du vill hämta ut och betala din beställning.
  3. 3
    Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut och betala på din valda Systembolagsbutik.
Beställ