Du betalar och hämtar ut vinet i valfri Systembolagsbutik.

89 kr
* Obligatoriska fält

Huntyard Organic Appassimento
Artnr: 71245 | Pris: 89 kr, 750 ml | Alk: 14,5%
Importör: Chris Wine

FAVORIT I NY DESIGN

Huntyard Appassimento, nu ekologisk!

Huntyard Appassimento – en kraftfull smaksensation från Italien för endast 89 kr. Denna härligt fylliga Appassimento är det perfekta vinet att servera till säsongens grillade mat.

Huntyard Appasimento är framtaget i samarbete med Berra Mårdh, hängiven jägare, fiskare och ägare av Huntyard & Berras – Sveriges största jakt- och sportfiskebutiker. Smaken är generös och fruktig med toner av mogna körsbär, choklad, vanilj och kryddor.

Huntyard Appassimento kommer från soliga Apulien på Italiens klack. Vinets traditionella stil, appassito, innebär att säsongens bästa druvor har fått torka i solen en tid innan de pressas. På så vis skapas dess djupa fyllighet och kraftfulla karaktär som påminner om Amarone. Servera Huntyard Appassimento till grillat kött, pasta, italienska charkuterier, smakrika ostar eller njut det helt enkelt som det är i goda vänners lag.


Såhär beställer du Huntyard Organic Appassimento till Systembolaget

  1. 1
    Välj antal flaskor, fyll i din e-postadress och övriga detaljer. Klicka på beställknappen. Du skickas nu till Systembolagets webbplats.
  2. 2
    Klicka på beställknappen och logga in eller skapa ett nytt konto. Välj i vilken butik du vill hämta ut och betala din beställning.
  3. 3
    Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut och betala på din valda Systembolagsbutik.
Beställ