Produkten betalas och hämtas ut i valfri Systembolagsbutik.

249 kr
* Obligatoriska fält

Huntyard Whisky
Artnr: 85456 | Pris: 249 kr, 700 ml | Alk: 40%
Importör: Chris Wine

Tillfälle:

Ny Scotch whisky från Huntyard & Berras!

Inför höstens middagar med jaktlaget och sportfiskehelger lanserar vi i samarbete med Berra Mårdh Huntyard Blended Scotch Whisky.

Huntyard Blended Scotch Whisky är en gedigen blended whisky, smaken är elegant fruktig med inslag av fat, apelsinskal, smörkola och en ton av rök.

 ”Att få vara med och blenda denna Whisky var bland det roligaste jag gjort. Och jag är otroligt nöjd över resultatet. En perfekt whisky efter en lång dag på sjön eller i skogen, att njuta av i goda vänners lag.” Berra Mårdh

Huntyard Blended Scotch Whisky är smaken av Skottland på flaska. Blenden består till största delen av 30-40 olika maltwhiskys blandade till perfektion, samt ett inslag av grainwhisky för karaktär. Den exakta råvaran som ingår i Huntyard Blended Scotch Whisky är en hemlighet, men vi kan avslöja att all whisky kommer från en oberoende och välrenommerad producent som äger flera kultförklarade destillerier i Skottland. Det ger en fingervisning om vad man kan vänta sig.

Servera rumstempererad, eventuellt med ett par droppar vatten eller ”on the rocks”.


Såhär beställer du Huntyard Whisky till Systembolaget

  1. 1
    Välj antal flaskor, fyll i din e-postadress och övriga detaljer. Klicka på beställknappen. Du skickas nu till Systembolagets webbplats.
  2. 2
    Klicka på beställknappen och logga in eller skapa ett nytt konto. Välj i vilken butik du vill hämta ut och betala din beställning.
  3. 3
    Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut och betala på din valda Systembolagsbutik.
Beställ