Du betalar och hämtar ut vinet i valfri Systembolagsbutik.

79 kr
* Obligatoriska fält

Catch & Release
Artnr: 75586 | Pris: 79 kr, 750 ml | Alk: 12%
Importör: Chris Wine

NYHET!

Lyxigt fisk- och skaldjursvin till fyndpris!

Det ultimata vinet till dina favoriträtter på fisk och skaldjur – Catch & Release Sauvignon Blanc!

Catch & Release är ett torrt, friskt vin med härliga fruktaromer och lång eftersmak av krusbär och citrus. Prova gärna ett glas till smörstekta abborrfiléer med rotselleripuré, till en krämig laxpasta eller kanske till ugnsstekt gädda med riven pepparrot och crème fraiche – ljuvliga smakkombinationer!

Catch & Release är framtaget i samarbete med Berra Mårdh, en hängiven fiskare och ägare av Huntyard & Berras – Sveriges största jakt- och sportfiskebutiker. Det passar utmärkt till de flesta fiskrätter och skaldjur samt till sallader och sushi.

Vinmakaren Claude Vialade är en passionerad pionjär för hållbar vinodling i Languedoc i södra Frankrike. Druvorna till Catch & Release Sauvignon Blanc odlas i sluttningar vända mot medelhavet för att ta del av det solljus som vattnet reflekterar. De når på så vis sin fulla smakrikedom och elegans då jordmånen och klimatet är perfekt för vinproduktion.


Såhär beställer du Catch & Release till Systembolaget

  1. 1
    Välj antal flaskor, fyll i din e-postadress och övriga detaljer. Klicka på beställknappen. Du skickas nu till Systembolagets webbplats.
  2. 2
    Klicka på beställknappen och logga in eller skapa ett nytt konto. Välj i vilken butik du vill hämta ut och betala din beställning.
  3. 3
    Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut och betala på din valda Systembolagsbutik.
Beställ